• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16:30-19:00
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

Fynd Golden sheen Obsidian, polerad kristallspets

  • 339 kr
  • 237 kr

Bilda en sköld mot negativitet, skap trygghet, stabilitet och beskydd dig i skapandet av den bästa versionen av dig! Köp en Gua Sha av Obsidian!

I lager.
Dela

Obsidian Golden sheen, kristallspets

Chakra: Baschakrat

Observera att detta är en fyndvara - denna spets har en något chippad topp och säljs till 30%.

Obsidian är en sten utan gränser eller begränsningar och resultatet är en mycket kraftfull sten som verkar extremt snabbt. Den sägs kunna djuprena själen men bör hanteras varsamt då Obsidian har förmågan att lyfta upp negativa känslor och otrevliga sanningar till ytan. Obsidianen sägs förstora alla negativa energier så att de kan upplevas till fullo för att sedan frigöras. Obsidian är verkar grundande och den hjälper dig att se var du befinner dig samt vart du är på väg. På detta sätt kan du skapa den framtid du själv önskar. 

Obsidianen är starkt beskyddande och bildar en sköld mot negativitet. Den absorberar de negativa energierna och jordar dem, löser upp kärlekslösa tankar och skänker stöd vid förändring. Den hjälper dig att skapa trygghet, stabilitet och beskydda dig i skapandet av den bästa versionen av dig.

Obsidian bör renas ofta då det sägs att stenen suger upp negativa energier och den kan annars riskera att spricka. 


Fun fact: Det sägs att indianstammar använde sig utav obsidiankulor eller slipade obsidianplattor för att framkalla visioner om framtiden samt stärka visionerna.


Ca 90g och 8-10cm

* Observera att kristallerna plockas slumpvis och att de är en naturprodukt. Därför varierar de i både utseende, färg, form och storlek vilket kan innebär att kristallen just du får kan skilja sig från fotot. I kristaller förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.