• Livesändningar @instagram varje tisdag!
Fri frakt vid köp över 999:-

DIY mala-kit Mookait

  • 389 kr
I lager
Dela

DIY mala-kit

Chakra: baschakrat
Egenskap: självkänsla, motivation


Skapa din egen meditationsmala


Mala är sanskrit och betyder radband och består av 108 pärlor och 1 gurupärla. Malas har inom traditioner som Buddhismen, Hinduismen och Yogan använts i tusentals år för meditation, manifestation och bön och fungerar traditionellt på det sättet att man längst med varje pärla upprepar sitt mantra, manifestation, bön eller positiva bekräftelse för att komma till ett mer lugnande, sammanlänkat och andligt tillstånd. 


Nu kan du i en magisk stund för dig själv skapa din alldeles egen meditationsmala. 


I dessa magiska kit ingår två strängar pärlor, en gurupärla, tofs, tråd och en dekorativ måne. 


Detta kit består av mookaitpärlor, en fasetterad turmalinpärla till guru, en jordig brun tofs, silvermåne och brun tråd. Mookait sägs stärka självkänslan och förmågan till fullständig självuttryckande som leder till att du låter dig blomma ut i din fulla potential. Mookait jaspisen hjälper dig att övervinna hinder genom att hjälpa dig se den verkliga/sanna anledningen kring det som håller dig tillbaka. Den sägs höja dina motivationsnivåer och ska kunna hjälpa dig att lösa olika problem.

Mookait skärper dina sinnen eftersom den sägs bära på djurens instinkter och kan därför hjälpa dig att fatta snabba beslut. 


* Observera att mala-kiten plockas slumpvis och att kristallerna i dem är naturprodukt. Därför varierar de i både utseende, färg, form och storlek vilket innebär att kitet du får är helt unikt och kan skilja sig från fotot. I kristaller förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull. Jag har dock kontrollerat strängarna för att säkerställa att du får mer än tillräckligt med vackra pärlor.

Lita på att universum kommer sända dig just ditt DIY mala-kit.