• Livesändningar @instagram varje tisdag!
Fri frakt vid köp över 999:-

African bloodstone, touchstone

  • 389 kr
I lager
Dela

African bloodstone, touchstone

Egenskaper; beskydd, handlingskraft
Chakra; Rot

Afrikansk blodsten är en magisk sten som ger dig styrka och kraft. Det är en grön kalcedon som innehåller röda inneslutningar från jaspis eller järn (t.ex hematit), som symboliserar Vädurens kraftfulla eld, Vågens balanserade visdom och Fiskarnas romantiska känslighet. Denna magiska sten kan hjälpa dig att öppna, aktivera och läka ditt rotchakra, samtidigt som den grundar dina hjärtans energier. 

Genom att använda Afrikansk blodsten kan du minska irritation, aggression och otålighet. Denna magiska kristall kan hjälpa dig att möta dina utmaningar, övervinna dina rädslor och gå till handling. Med Afrikansk blodsten kan du ta emot den generösa energin och få stöd och kraft som du behöver för att nå dina mål. 

Så ta tag i din kraft och låt Afrikansk blodsten hjälpa dig läka och nå dina mål idag. 


Fun fact; det sägs att african bloodstone ska vara särskilt hjälpsam för den som arbetar inom farliga förhållanden då den sägs kunna förhindra skada. 


Vikt; ca 115g

*Observera att kristallerna plockas slumpvis och att de är en naturprodukt som är lika unika som du och jag. Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.