• Livesändningar @instagram varje tisdag!
Fri frakt vid köp över 999:-

Celestinkluster

  • 99 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Celestinkluster 

Chakra; krona, tredje ögat och hals
Egenskaper; harmoni, änglakontakt, djup frid

Celestin (eller celestit) är en kristall med väldigt hög andlig vibration som skänker oändlig andlig frid. Det sägs att Celesin ska kunna sätta dig i kontakt med änglasfärerna och även snabbstarta din andlig utveckling! Ett verkligt måste för den som vill utveckla de egenskaperna hos sig själv då den driver oss mot upplysning. Den är också ett måste om du har existentiella frågor kring livets mening eller känner svårmod.


Med en celestin strategiskt placerat där ni vistas mest, i hemmet eller på arbetsplatsen, hjälper den till med att skapa en harmonisk atmosfär samtidigt som den skapar utrymme för fredliga förhandlingar då den stödjer vid konflikthantering.  Celestin anses vara kraftfull mot trötthet och depressioner. 


Liten ca 25-60g
Mellan ca 61-99g
Stor ca 100-130g


* Observera att kristallerna plockas slumpvis och att de är en naturprodukt. Därför varierar de i både utseende, färg, form och storlek vilket kan innebär att kristallen just du får kan skilja sig från fotot. I kristaller förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.