• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16:30-19:00
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

Etik och Miljö,

värderingar och värdegrundJag som driver thesoulpharmacy jobbar hårt för att allt som ingår i varumärket thesoulpharmacy ska genomsyras av kärlek, skönhet och kraft. Jag hoppas att du som kund ska inspireras och att vi tillsammans kan jobba för vår egen inre power.  


Alla produkter hos thesoulpharmacy är personligen utvalda. Oftast sker det så att jag väljer ut mina produkter genom digitala möten och forum men jag möter även upp mina leverantörer och får då möjligheten att klämma och känna på allt själv. När jag inte kan välja helt fritt så har jag full tillit till de leverantörer jag arbetar med. Jag litar på universum att de kristaller som ska till mig och thesoulpharmacy är precis vad som skickas till mig. 


Mina produkter kommer ifrån jordens alla hörn; Polen, Brazilien, Madagaskar, Indien, Mexico, Kina och USA. Med thesoulpharmacy eftersträvar jag alltid fairtraid men jag har såklart inte total kontroll över producenterna runt om i världen; men jag frågar och diskuterar med mina leverantörer kring bland annat barnarbete, miljöförstöring och rimliga anställningsförhållanden. De leverantörer som jag har kontakt med har varit i branschen så pass länge att de har hunnit etablera goda relationer till sina egna leverantörer och inköpskanaler och vissa har kontakter direkt med gruvorna så jag skulle säga att jag har ganska god insikt om förhållandena där jag köper in mina produkter ifrån. Skulle jag dock ta emot information som inte går ihop med thesoulpharmacy´s moraliska och etiska värderingar skulle jag backa ifrån det samarbetet. 


Att hålla en kristall i handen och förundras över hur naturen har skapat något så vackert, det är verkligen magi. Vår planet är en vacker plats och jag som driver thesoulpharmacy anser att vi ska ta hand om den. Det är många som sprider att man skadar vår planet om man köper kristaller och stenar men utgrävningen av kristaller skapar inte stora sår i moder jord. Visst självklart så grävs det efter kristaller men en stor del av dem ligger faktiskt på markytan. De jättestora såren i moder jord är från gruvor där man gräver efter mineraler till industrier. Visste du att din mobiltelefon och batteriet i din elcykel eller elbil kan vara kopplad till barnarbete? Här kan du läsa mer. 


Det är ofta när industrierna lägger ner sina jättegruvor som kristallutvinning kan ske då de stenar som hamnar på marknaden för oss kristallsamlare ofta är restprodukter från dessa gruvor. 


Hållbarhet

Hållbarhet är viktigt för oss på thesoulpharmacy. Vi arbetar med så mycket naturligt och eko-vänligt material vi kan och återanvänder så mycket vi kan från de leveranser vi fått till oss. Detta innebär att vi spar på plasten som våra leveranser kommer i och använder när det behövs i leveransen till dig som kund.