• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16:30-19:00
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

plattformen thesoulpharmacy


Jag som driver thesoulpharmacy är mån om både min egen och din spirituella utveckling och tycker det generellt är bra att du utforskar längre än bara min plattform. Följ fler konton som inspirerar dig, handla hos återförsäljare som har - den där - kristallen du dragits till, eller den där rökelsen/det där smycket som inte jag har i mitt sortiment. 

En viktig del av magin, för mig, är att veta var mina produkter kommer ifrån och att utvinning, frakt och försäljning har skett etiskt hållbart för både miljön och arbetarna i hela ledet. Jag vet att fler av mina följare delar denna värdering därför vill jag skriva följande; 

Jag förstår att det finns personer som bedriver verksamhet med försäljning av kristaller och halvädelstenar genom sociala medier - precis som jag - och enligt min erfarenhet så säljer inte seriösa grossister till personer utan registrerat företag. Samtliga av mina leverantörer har bett om uppgifter som styrker att det är en verksamhet jag bedriver. Eftersom det finns försäljare utan registrerade företag väcker detta självklart frågor hos mig om vart andras produkter kommer ifrån. Självklart finns det hobbyverksamheter som delar mina etiska och moraliska värderingar - men jag önskar ändå att plattformen thesoulpharmacy är fri från diskussioner och rekommendationer av andra leverantörer; oavsett om det är stora registrerade företag eller små hobbyverksamheter. 


Jag tror genuint gott om människor och det är för att fortsatt kunna göra det som jag väljer att ta avstånd från att prata om andra återförsäljare på min plattform thesoulpharmacy (oavsett om det är på DM eller i en livesändning) och hoppas att mina följare respekterar detta och gör desamma. 


Tack för visad hänsyn!