• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16-19 & lör 12-15!
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

THESOULPHARMACYS INTEGRITETSPOLICY


Vår integritetspolicy innehåller viktig information om hur vi som personuppgiftsansvarig behandlar våra besökares och kunders personuppgifter. Här kan du läsa allt om policyn som gäller i situationer som thesoulpharmacy AB behandlar personlig information som samlats in från webbplatsen och andra digitala kanaler där vi finns. 

Genom att använda vår webbplats och/eller andra kanaler från thesoulpharmacy där du skickar information till oss accepterar du vår integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Denna integritetspolicy är senast uppdaterad 2023-02-10 och ersätter all tidigare information gällande vår hantering av personlig data.

Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

Thesoulpharmacy är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.

Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.


Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt möjliggör identifiering av en fysisk person. 

Vilka uppgifter lagrar vi och vad är syftet med vår behandling av dina personuppgifter?

För att kunna hantera din beställning och därmed fullfölja vårt åtagande gentemot dig som kund i samband med att du lägger en order eller bokar en tjänst samt för att svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.


Vilka uppgifter delar thesoulpharmacy med en tredje part och varför?

  • Betalleverantör
Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.

De betalleverantörer (betaltjänster) som thesoulpharmacy AB använder sig av är: Swish och Nets Easy.
  • Fraktbolag
För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering.

De fraktbolag jag samarbetar med är: Postnord.
  • Nyhetsbrev
Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte. 

Jag använder MailChimp för utskick av nyhetsbrev.

Din rätt till tillgång
Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format. 

Din rätt till rättelse
Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

Din rätt att bli glömd
Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

Ansvarig för dataskydd
Thesoulpharmacy AB är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.

 

SÅ SKYDDAR VI DINA PERSONUPPGIFTER
Thesoulpharmacy AB använder sig av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.
Thesoulpharmacy AB använder en svensk plattform, Quickbutik, som drivs av Quickbutik AB med säte i Helsingborg.