• Livesändningar @instagram varje tisdag!
Fri frakt vid köp över 999:-

Rosa Opal, polerad kristallspets

  • 229 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Rosa opal, polerad kristallspets


Opal är en kristall som stimulerar originalitet och sägs göra det enklare att acceptera och uttrycka sitt sanna jag. Den hjälper dig att känna mening i vardagen. De är karmiska kristaller och de lär ut att det man sänder ut kommer tillbaka till en - du är din egen karma. Opalerna beskyddar oss på så sätt att den, korrekt programmerad, gör oss "osynliga" och används inom shamanskt arbete när man behöver smyga. 

Opaler stärker ditt egenvärde och hjälper dig inse din fulla potential. Emotionellt förknippas opaler med kärlek och passion samt lust och erotik. Det är en väldigt förförisk sten som förstärker emotionella tillstånd och befriar från hämningar. 

Höjd: ca 9 cm

* Observera att kristallerna plockas slumpvis. De varierar i både utseende, färg, form och angiven storlek är därför ungefärlig. Detta innebär att kristallen just du får kan skilja sig från fotot. Kristaller är en naturprodukt och i dessa förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.