• Livesändningar @instagram varje tisdag!
Fri frakt vid köp över 999:-

Trumlade stenar och kristaller

Trumlade kristaller, stenar och mineraler

Här hittar du thesoulpharmacys' alla trumlade kristaller, stenar och mineraler. Mina trumlade kristaller är perfekta att ha i väskan eller fickan för att bära med sig energierna under dagen. Bara att ta upp när du behöver en extra boost. Tips: sätt samman fler trumlade till ett boostande kristallkit för dagen eller använd dem i ett kristallnät för att verkligen nå ut med en manifestation. Infuse din kristall med din egen intention och let the magic begin!


Vad är en trumlad kristall?

En trumlad sten är något mindre i storlek och kallas trumlade eftersom de slipats i en stentrumlare - detta gör den trumlade kristallen ofta lite ojämt rundslipad. 

För att skapa trumlade kristaller grovhuggs mineral i bitar och läggs i en trumlare med sand och diamantpulver för att sedan bearbetas och sedan poleras. Poleringen gör så att kristallens färg och mönster kommer fram på ett magiskt sätt. 


Thesoulpharmacys trumlade kristaller, stenar och mineraler kommer från hela världen och jag jobbar alltid för att ta in den absolut bästa kvalitén. En kristall av samma mineral eller ädelsten kan se olika ut beroende på härkomst och kvalité.