• Livesändningar @instagram varje tisdag!
Fri frakt vid köp över 999:-

Akvamarin, trumlade stenar

  • 89 kr
I lager
Dela

Akvamarin, trumlade stenar

Charkra: halschrakra
Egenskap: mod, kommunikation, konflikthantering


Vill du övervinna fördömande och framkalla tolerans för andra? Då är Akvamarinen kristallen du behöver! 

Akvamarin sägs hjälpa oss skapa en personlighet som är rakryggad och stödjer oss att, från ett högre medvetande, formulera sig med tydlighet och övertygelse. I pressade situationer hjälper Akvamarin oss att hålla tillbaka känslor så som ilska så att vi kan uttrycka våra känslor på ett konstruktivt sätt. Den frigör blockeringar i all vår kommunikation och främjar vår förmåga att ge uttryck för vår själ. 

Akvamarin sägs stärka medkänslan för andra människor och ska hjälpa dömande människor att vara mer toleranta. Akvamarin främjar måttlighet och uppmuntrar oss att ta ansvar för för våra handlingar. 

Det är en perfekt sten att bära med sig om man kämpar med konfliktfyllda relationer då den främjar rättvist beteende och leder mot kompromisser i förhandlingar. Akvamarin kan hjälpa två personer med olika livsstil att leva tillsammans i harmoni då den sägs ha förmågan att få avslutning på olösta problem. Det är en perfekt kristall att använda i meditation då den sägs framkalla ett högre tillstånd av medvetande. 


Fun fact: Att drömma om Akvamarin visar att trevlig social aktivitet, kärleksfulla vänskap och lyckliga relationer finns inom en snar framtid.


Storlek: ca 20g

Mohs hårdhet: 7,5 - 8 

* Observera att kristallerna plockas slumpvis och att de är en naturprodukt. Därför varierar de i både utseende, färg, form och storlek vilket kan innebär att kristallen just du får kan skilja sig från fotot. I kristaller förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.