• Kan du inte besöka butiken? Kika in på våra livesändningar på Instagram!
Fri frakt vid köp över 999:-

Akvamarin, trumlade stenar

  • 89 kr
I lager
Dela

Akvamarin, trumlade stenar

Charkra: halschrakra
Egenskap: mod, kommunikation, konflikthantering

Din Nyckel Till Klar Kommunikation och Tolerans! Akvamarin är kristallen som hjälper dig att övervinna fördomar och kultivera tolerans för andra. Den är en kraftfull följeslagare för att utveckla klar kommunikation och stödja en rakryggad personlighet. 


Varför har du dragits till Akvamarin?

Att du känner en dragning till akvamarin kristaller kan innebär att du känner du dig rädd för att tala din sanning. Det kan ge sig uttryck på olika sätt; kanske har du svårt att uttrycka dina känslor på ett balanserat sätt eller kanske har du svårt att våga säga ifrån. Oavsett vad orsaken är så är akvamarin svaret på dina böner! Den är här för att boosta ditt självförtroende och hjälpa dig att våga dela dina åsikter med världen.


Akvamarinens egenskaper;

Akvamarin är inte en vanlig sten. Det är en kristall som hjälper dig att skapa en personlighet som är rakryggad och stödjer dig att, från ett högre medvetande, formulera dig med tydlighet och övertygelse. Den hjälper dig att övervinna rädslor kopplade till kommunikation och stärker medkänslan för andra samtidigt som den främjar måttlighet och ansvarstagande. Är du en person som ofta talar inför publik kan den vara synnerligen hjälpsam. 

För de som är dömande kan den hjälpa till att öppna hjärtat och skapa tolerans. I konfliktfyllda relationer är Akvamarin en hjälpare som leder mot rättvisa och kompromisser. Den ingjuter dig med ett "tyst" mod och hjälper dig att formulera dina känslor och ord på ett balanserat sätt, med tydlighet och övertygelse - särskilt i situationer som du kan uppleva som pressande. För i pressade situationer hjälper Akvamarin dig att hålla tillbaka känslor så som ilska så att du kan uttrycka dina känslor på ett konstruktivt sätt. Den frigör blockeringar i all din kommunikation och främjar din förmåga att ge uttryck för din själ! 


Inom arbetslivet är Akvamarin den ultimata partnern för presentationer och viktiga möten. Den hjälper dig att behålla lugnet och stärka din kommunikation. För lärare och talare är den en pålitlig följeslagare som ger extra kraft och självförtroende. Psst - detta är den perfekta presenten att ge till någon som studerar och till den som är nyexad lärare

Har du behov av att tala din sanning, uttrycka dina åsikter och övervinna rädslan för att tala inför andra? Akvamarin är din lärare och support. Det är dags att låta din röst bli hörd!


Är du gravid? Akvamarin är en utmärkt sten att bära under hela graviditeten då den sägs hjälpa kroppen genom förloppet och sägs hjälpa till att avlägsna emotionellt bagage som kan ha manifesterats i kroppen. Dess skyddande energi ser även till att varken du eller bebis påverkas av negativitet.


Så, ta steget och upplev förmågorna hos Akvamarin. Låt dess kraft guida dig mot klar kommunikation, tolerans och sanningstalande. Världen väntar på att höra din röst!


Hur du kan använda din akvamarin;

  • Bär med dig din Akvamarin i väskan som en påminnelse om att dina åsikter är värdefulla och värda att delas. 


  • Under meditation är akvamarinen perfekt då den sägs framkalla ett högre tillstånd av medvetande. Använd mantrat "jag talar min sanning" för att öppna upp ditt halschakra och stärka din kommunikation.


Fun fact: Att drömma om Akvamarin visar att trevlig social aktivitet, kärleksfulla vänskap och lyckliga relationer finns inom en snar framtid.


Ladda och rena din akvamarin: 

Du kan bland annat rena din akvamarin med hjälp av Selenit, en salviabunt, andra rökelser eller vatten. Ladda kan du göra med hjälp av laddningsplattor, intentioner och månljus. Läs mer om att rena kristaller Här


Storlek: ca 20g

Mohs hårdhet: 7,5 - 8 

* Observera att kristallerna plockas slumpvis och att de är en naturprodukt. Därför varierar de i både utseende, färg, form och storlek vilket kan innebär att kristallen just du får kan skilja sig från fotot. I kristaller förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.