• Fri frakt vid beställningar över 999:-

Akvamarin - thesoulpharmacy.se


Chakra: Halschakra
Egenskap: Mod, kommunikation, konflikthantering


Vill du övervinna fördömande och framkalla tolerans för andra? Då är Akvamarinen kristallen du behöver! 

Akvamarinen sägs hjälpa oss skapa en personlighet som är rakryggad och stödjer oss att, från ett högre medvetande, formulera sig med tydlighet och övertygelse. I pressade situationer hjälper Akvamarinen oss att hålla tillbaka känslor så som ilska så att vi kan uttrycka våra känslor på ett konstruktivt sätt. Den frigör blockeringar i all vår kommunikation och främjar vår förmåga att ge uttryck för vår själ. 

Akvamarinen sägs stärka medkänslan för andra människor och ska hjälpa dömande människor att vara mer toleranta. Akvamarinen främjar måttlighet och uppmuntrar oss att ta ansvar för för våra handlingar. 

Det är en perfekt sten att bära med sig om man kämpar med konfliktfyllda relationer då den främjar rättvist beteende och leder mot kompromisser i förhandlingar. Akvamarinen kan hjälpa två personer med olika livsstil att leva tillsammans i harmoni då den sägs ha förmågan att få avslutning på olösta problem. Det är en perfekt kristall att använda i meditation då den sägs framkalla ett högre tillstånd av medvetande. 

Akvamarin, trumlade stenar Akvamarin, trumlade stenar

Akvamarin, trumlade stenar

100 kr
I lager.