• Livesändningar @instagram varje tisdag!
Fri frakt vid köp över 999:-

Dare to heal - cuddlekit

  • 270 kr
  • 222 kr
I lager
Dela

Kristallkit 

För att våga börja om, heala och acceptera. 

I detta kit ingår tre, för intentionen "dare to heal", cuddlestones. 


Golden healer stärker vårt självförtroende och vår självkänsla, den hjälper oss att förstå, acceptera och framförallt att våga börja om. Den verkar stödjande i processen att lämna destruktiva beteenden och får oss att inse vad vi gör samt vad vi ska/behöver göra. 


Rosenkvarts är kristallen för self-love och healing. Ömt hjälper den oss att känna oss bekväma med oss själva. Med dess lugnande och stöttande energi är den perfekt att arbeta med i tid av kris eller när du vill läka ett trauma - som t.ex. känslan av att ha tappat bort sig är. Rosenkvartsen kommer hjälpa oss att acceptera nödvändig förändring för att nå healing. 


Förstenat trä är starkt läkande och kristallen som hjälper oss att hitta våra egna rötter. Den grundar oss och hjälper oss att njuta av nuet. Förstenat trä hjälper den som fastnat i gamla värderingar att ta ett steg tillbaka så vi får möjligheten att att lista ut vem vi är och vem vi vill vara. 


* Observera att kristallerna plockas slumpvis. De varierar i både utseende, färg, form och angiven storlek är därför ungefärlig. Detta innebär att kristallen just du får kan skilja sig från fotot. Kristaller är en naturprodukt och i dessa förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.