• Kan du inte besöka butiken? Kika in på våra livesändningar på Instagram!
Fri frakt vid köp över 999:-

Protective abundance mala

  • 888 kr
I lager
Dela

Handknuten Mala av 108 st 6mm pärlor 

Aventurin finns i flera olika färger. Utöver de allmänna kännetecken har särskilda färger på en kristall fler egenskaper. Hos thesoulpharmacy hittar du grön aventurin, gul aventurin, orange aventurin, röd aventurin och vit aventurin. Gå gärna in på respektive aventurinfärg för att se kristallens unika och specifika egenskaper


Protective abundance mala är en omsorgsfullt handknuten mala med 108 pärlor av svart Obsidian och grön Aventurin, en rå Turmalin och en rå Bergskristall med diskret metalldetalj (nickel-, kadmium- och blyfri). Inget smycke är likt det andra.

Obsidian är starkt beskyddande och bildar en sköld mot negativitet. Den absorberar de negativa energierna och jordar dem, löser upp kärlekslösa tankar och skänker stöd vid förändring. Den hjälper dig att skapa trygghet, stabilitet och beskydda dig i skapandet av den bästa versionen av dig.

Aventurin sägs kunna förstärka våra ledaregenskaper och vår beslutsamhet samtidigt som den verkar balanserande och lugnar känslor som ilska och irritation. Grön aventurin är en sten för hjärtchakrat och verkar läkande och tröstande samt gör det möjligt att leva i sitt eget hjärta. Aventurin gynnar egenskaper som medkänsla och empati samtidigt som den förstärker vår kreativitet. Grön aventurin sägs också kunna attrahera abundance! 

Bergskristall hjälper dig att se klart, den hjälper dig att ta reda på vilka ambitioner du har och vad som är viktigt för dig. Inom den andliga världen är bergkristallen känd för sin förstärkande effekt. Man kan kombinera den med andra kristaller och stenar för att förstärka dessa.

Turmalin är starkt beskyddande.


Mala är sanskrit och betyder radband och består av 108 pärlor och 1 gurupärla. Malas har inom traditioner som Buddhismen, Hinduismen och Yogan använts i tusentals år för meditation, manifestation och bön och fungerar traditionellt på det sättet att man längst med varje pärla upprepar sitt mantra, manifestation, bön eller positiva bekräftelse för att komma till ett mer lugnande, sammanlänkat och andligt tillstånd.