• Kan du inte besöka butiken? Kika in på våra livesändningar på Instagram!
Fri frakt vid köp över 999:-

Self-love Mala

  • 888 kr
I lager
Dela

Handknuten Mala av 108 st 6mm pärlor

Self-love malan är en omsorgsfullt handknuten mala med 108 pärlor av Rosenkvarts, en facetterad nugget av Rosenkvarts och diskret metalldetalj (nickel-, kadmium- och blyfri). Inget smycke är likt det andra.

Rosenkvarts är kristallen för villkorslös kärlek, lättnad och oändlig frid som också renar och öppnar upp hjärtat på alla plan. Rosenkvartsen hjälper dig att känna dig bekväm med dig själv och den är både lugnande och stöttande. Det är en riktig self-love kristall som kan stödja oss att uppnå självacceptans. Rosenkvartsen är fantastisk att använda vid kriser eller genom läkning från trauman. 

En rosenkvarts drar försiktigt ut negativa energier och ersätter dem med kärlek. Rosenkvarts stödjer oss i att lättare acceptera nödvändig förändring,  uppmuntrar självförståelse och väcker självtillit och självkänsla.  


Mala är sanskrit och betyder radband och består av 108 pärlor och 1 gurupärla. Malas har inom traditioner som Buddhismen, Hinduismen och Yogan använts i tusentals år för meditation, manifestation och bön och fungerar traditionellt på det sättet att man längst med varje pärla upprepar sitt mantra, manifestation, bön eller positiva bekräftelse för att komma till ett mer lugnande, sammanlänkat och andligt tillstånd.