• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16:30-19:00
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

Låna Bilder från Vår Hemsida: vår Policy

Vi på thesoulpharmacy är glada över att du besöker vår hemsida och finner vårt innehåll inspirerande och relevant. Vi förstår att bilder spelar en viktig roll i att förmedla budskap och skapa en engagerande upplevelse för våra besökare. Därför vill vi tydligt kommunicera vår policy gällande att låna bilder från vår hemsida.

Alla bilder som publiceras på thesoulpharmacy's hemsida är skyddade av upphovsrätt och är ägda av oss eller våra licensgivare. Detta innebär att dessa bilder inte kan användas utan vår tillåtelse. Om du är intresserad av att använda någon av bilderna från vår hemsida, vänligen följ följande riktlinjer:

1. Kontakta oss för tillstånd: 
Innan du använder eller lånar någon av våra bilder, vänligen kontakta oss för att få tillstånd. Du kan nå oss via kontaktinformationen som finns på vår hemsida. Beskriv hur du avser att använda bilden, var den kommer att publiceras och i vilket sammanhang den kommer att användas.

2. Ange källan: 
Om vi ger dig tillstånd att använda en bild, vänligen ange tydligt att bilden är från thesoulpharmacy genom att inkludera en länk till vår hemsida eller genom att på annat sätt ge korrekt kredit till bilden.

3. Ändra inte bilder utan tillstånd: 
Ändra inte våra bilder utan vårt uttryckliga tillstånd. Detta inkluderar att inte beskära, redigera eller ändra bilderna på något sätt om vi inte har godkänt sådana ändringar.

4. Kommerciell användning: Om din avsikt är att använda våra bilder i kommersiella sammanhang, som annonser, marknadsföring eller försäljning av produkter, är det ännu viktigare att du kontakter oss för att diskutera användningsvillkoren och eventuella licensavgifter. 

Vi värdesätter våra besökares intresse av vårt innehåll och är öppna för att samarbeta med alla dem som önskar använda våra bilder på ett ansvarsfullt sätt. Genom att följa dessa riktlinjer visar du respekt för vårt arbete och hjälper till att säkerställa att våra bilder används på ett sätt som är förenligt med våra intentioner och våra licensvillkor.

Tack för att du respekterar våra riktlinjer och för att du delar vår önskan att skapa en positiv och meningsfull digital upplevelse för alla våra besökare.