• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16:30-19:00
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

Senast uppdaterad 2023-10-11

Thesoulpharmacys livesales 101

Jag har hållit i livesales sedan 2020 och som regel håller jag livesale från butiken en gång i veckan och just nu jobbar jag för att kunna erbjuda er även livesales från vinden - där vi "började" en gång i tiden. 

Under våra livesales kan du köpa kristaller i direktsändning - eller bara umgås med de fantastiska människor som utgör vår soul tribe! Här nedan kan ni läsa om hur livesales på thesoulpharmacy fungerar - vill du fördjupa dig kan du kika in alla våra liveregler

Hur vet jag att det är live?

I regel går jag live från butiken varje onsdag kl 20:00. Ofta annonserar jag detta i Storys med en nedräkning du kan sätta notis för - men ibland kommer annat i vägen. När jag är live ser du det i Storys - min profilbild får en röd ring runt sig - klicka på den och du är inne! 

Vill du vara säker på att inte missa en livesändning så slå på notiser för thesoulpharmacy.se - då plingar det alltid till när jag går live! 

Hur handlar jag på en live?

 • Under en butikslive går jag runt i butiken - med ett obegränsat utbud. På en vindslive har jag ett dukat bord med ett mindre utbud. Vid alla livesändningar visar jag upp kristaller framför kameran. Kristaller som alla är till salu. 
 • När vi kikar på tex cuddlestones så visar jag ofta fler än en - och lägger de i rader framför kameran.  
 • Vill du köpa en kristall jag visat så skriver du pax/köper/tjingar följt av kristallens namn och/eller turordning i raden; tex "pax rosenkvarts 2".
 • Jag lägger alla dina paxade kristaller i en fysisk box hos mig. Varje box har ett eget nummer och du meddelas ditt nummer direkt i liven - lägg det på minnet.  
 • Eftersom jag uppdaterar hemsidans digitala soulboxar direkt efter liven får du ingen notis om detta. Du går in på hemsidan inom 24 timmar efter avslutad live och checkar ut ditt nummer.  Struntar du i att betala din box bryter du mot våra regler och riskerar att bli avstängd från att handla på kommande livesändningar.
 • I soulboxen har jag specificerat vad du paxat i produktbeskrivningen. Lägg boxen i kassan och betala hela ditt liveköp på en gång. Så enkelt! 
 • Du kan lägga till annat från hemsidan i boxen innan du betalar den. De kommer samfaktas. 

Regler för mina livesales, tips och trix

 • Paxa med omsorg! Va säker på ditt köp - för pax vid livesändning är bindande. Vilket betyder att du behöver betala din box. Att vara säker på sitt köp visar också omsorg för andra - för när fler är intresserade är det alltid någon som går miste om en specifik kristall - men du visar också omsorg för mig - det innebär mycket administration att erbjuda livesales.
 • Det är min skärm som gäller. Den som är först med en pax-kommentar på min skärm är den som får köpet. Pga Instagrams algoritmer kommer du alltid se din egen kommentar först. 
 • TIPS - märker du att jag inte ser dina kommentarer - "lura" Instagram genom att skriva "#unblocked" följt av din kommentar - eller lägg till lite emojis. 
 • Endast tydliga kommentarer godkännes. Tex; "Pax rosenkvart #1", "Rosenkvarts #4 till box 27", "Lägg den stora nr 3 i box 4 tack" eller "Köper nummer 4".
 • TIPS - när många skriver samtidigt - eller skriver liknande så tolkar Instagram att det är spam - för att undvika att få dina kommentarer blockade - variera sättet du skriver på. Tex, "pax", "köper", "tjingeling", "paxelipaxen". 
 • Köp/pax är alltid tillåtet - du behöver inte vänta på att jag "ska säga till" eller ens lägga ut alla kristaller - för att paxa med omsorg ser jag helst att ni vet priset innan ni paxar. 
 • Svårtolkade kommentarer kommer inte godkännas om fler är intresserade. En svårtolkad pax är "Pax den!" eller "Köper den du håller i handen". För det tar tid att skriva en kommentar och jag har ofta, om inte alltid, hunnit gå vidare och håller inte längre den kristallen du önskar köpa. 
 • Vid en svårtolkad kommentar kommer kristallen att tillfalla den nästa som "står på tur". Finns det inte fler intressenter på kristallen godkännes ovanstående kommentarer förutsatt att det är tydligt för mig vilken kristall du menar.  

LIVE I EFTERHAND? 

Ta en printscreen och skicka till mig så ser jag efter om det du vill ha finns kvar!

Betalning av liveköp, öppna boxar och leveranstid

Betalning av din soulbox sker inom 24 timmar från avslutad live. Du får ingen notis om att boxen är uppdaterad eftersom jag alltid uppdaterar soulboxarna direkt efter avslutad livesändning. 

Gå in på hemsidan och sök upp din soulbox - du kan se alla soulboxarna här - och lägg din box i kassan, välj betalningsmetod och fraktsätt för att sedan slutföra din betalning. 

Jag förutsätter att du har paxat med omsorg och att du har råd med de köp du gjort - men behöver du skjuta upp din betalning kan du välja Klarna. 

 • Hos thesoulpharmacy kan du enkelt välja om du vill ha din box skickad eller öppen för samfrakt. Du finner alla alternativen i kassan! Har du missat att betala frakt så finns det att köpa här - välj fraktsättet stänga öppen box.  

Jag packar din soulbox inom 4-6 arbetsdagar efter mottagen betalning. Du får ett mail ifrån mig när din order är packad och du kan följa din order genom PostNord appen. 

Frågor?

Du är alltid välkommen att höra av dig till mig med alla frågor du har. Jag finns tillgänglig på DM på Instagram - där är det dock väldigt lätt att konversationer kommer bort - så ett mail till [email protected] är att föredra.