• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16-19 & lör 12-15!
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

Uppdaterades senast 2023-09-23

livesales på instagram och hur det fungerar!


På Instagram finns funktionen -LIVESÄNDNING- och där har jag haft livesales sedan start! Vad är en livesale kanske du tänker om du är ny här; jo det är en direktsändning på Instagram där du har möjlighet att connecta och claima -precis den där- kristallen! Hur bra är inte det? 

Innan jag lanserade webbshoppen så hade du som kund enbart möjligheten att handla genom Instagram. När sedan webbshoppen var upp va både jag och många av er redan fast. Jag hade hunnit bli frälst i att spendera kvällar med er, visa er kristaller utifrån era önskemål och berätta om dess egenskaper och responsen ifrån er soul babes var helt fantastisk - jag var TVUNGEN att fortsätta med livesändningarna!  


Snabbt landade jag i att jag ville kombinera hemsidan och livesändningarna. Du som kund får en helt annan professionell upplevelse av att få handla på en webbshop än genom DM på Instagram och därför utformade jag;

SOULBOXEN

SOULBOXEN är ett sätt för mig att administrera mina livesales och era köp därifrån. När du gör en claim (ett köp) på mina livesändningar tilldelas du ett nummer. Det är numret på din unika SOULBOX som direkt efter liven kommer uppdateras på webbshoppen där du tryggt, smidigt och enkelt sen checkar ut den. 


Kan det bli smidigare? Du får välja ditt föredragna betalsätt, jag får en notis om att beställningen är lagd OCH jag får all information samlad på ett ställe. Allt som behövs för att skyndsamt kunna hantera din beställning. 


Varje onsdag kl 20:00 kommer jag att ha livesales på Instagram och på mina livesales kommer det visas rykande heta nyheter - innan de dyker upp här - eller riktigt unika exemplar som det bara finns en, eller ett fåtal, av. Jag kommer ha spännande temalives och "du väljer vad vi tittar på" lives. Därför tycker jag att du ska se till att du följer mig på Instagram om du inte redan gör det och hänga med på en livesale och skapa din helt egen unika SOULBOX!