• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16:30-19:00
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

Få 10% på dina kommande köp genom thesoulpharmacys lojalitetsprogram!

Jag är så extremt tacksam för alla kunder - men extra tacksam för ni som är återkommande kunder. Ni visar verkligen på att det jag önskat genomsyra min verksamhet faktiskt gör det. Därför vill jag särskilt uppmärksamma er! 

Lojalitetsprogrammet innebär att du som trogen och återkommande kund får en möjlighet att handla kristaller och andra produkter för ett inre välbefinnande till ett rabatterat pris. Just nu får alla kunder som totalt handlat för över 7000:- en plats i vårt lojalitetsprogram och du får 10% rabatt på dina köp! 

Rabatten dras automatiskt i kassan. 

Observera - för att behålla din plats i lojalitetsprogrammet och behålla din rabatt om 10% behöver du årligen handla för över 7000:-. 2024 får alla kunder som, under året 2023, handlat för över 7000:- en plats i vårt lojalitetsprogram.

Observera också att du måste vara inloggad när du handlar för att rabatten ska dras. Rabatten går tyvärr inte att lägga in i efterhand.

Rabatten kommer inte att gälla presentkort, soulboxar, frakt-kostnader, kristallkit eller andra redan nedsatta varor. Rabatten kan inte heller kombineras med andra rabatter.