• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16:30-19:00
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-


Om the soulpharmacy 


Jag som grundat thesoulpharmacy.se heter Ebba och min resa skiljer sig nog inte från många av era resor. Jag spenderade stora delar av min barndom med att fascineras av världens storhet och förundras över all magi som potentiellt gömde sig bakom varje hörn. Jag såg magi i det kristall-kit min pappa gav mig som barn, i vinden som lyfte upp nedfallna löv och i molnen som flög förbi i fantastiska formationer.  


Allt eftersom jag växte upp tappade jag  den "kontakten" jag hade med magin. Just då tänkte jag inte på det - men i efterhand tror jag att jag kanske tänkte att det mest var något "barnsligt" jag behövde släppa taget om för att kliva in i vuxenlivet. Jag gick vidare i mitt liv och gjorde alla dom där "måsten" som finns - studerade en samhällsviktig utbildning och påbörjade mina första varv i ekorrhjulet. 


När jag spenderat ungefär 10 år i hjulet gick jag in i väggen. Under dessa 10 år hade mitt liv förändrades ganska mycket - jag hade hunnit träffa min man och vi hann utöka vår familj med två underbara barn. Jag vet inte varför just jag mötte väggen - kanske för att jag tappade taget om den magin jag så starkt kände som barn.. Ingen vet - och jag har inte analyserat klart om det. 

Företaget thesoulpharmacy startade i alla fall som ett litet, litet frö. Ur en tanke om att livet måste vara mer än stress och utbrändhet och jag började sakta hitta tillbaka till den magiska värld jag lämnade i min barndom. Jag hittade tillbaka till kristallerna, till vinden och till molnens magi. Men det var inte fören jag deltog i en stressrehabilitering och insåg att alla verktyg jag fick där hade visuella hjälpmedel i form av kristallerna jag bar med mig och arbetade med hemma som fröet kom till mig. 


Det som kändes så nödvändigt att lära sig på rehabiliteringen var där och då väldigt abstrakt och svårt att greppa tag om. När jag då förstod att jag hade visuella hjälpmedel för alla verktyg jag fick med mig där - så blev allting helt plötsligt mycket mer greppbart. Jag fick ett greppbart sätt att rannsaka mig själv på och resan mot ett mer magiskt liv blev, om än tuff, så väldigt mycket enklare att se och lättare att färdas på. Fröet grodde därefter ganska snabbt - för jag hade en känsla i kroppen av att jag inte kunde låta bli att dela med mig av min upptäckt. 


Därför bjuder jag nu med er på min resa. För jag läker fortfarande och kommer förmodligen att fortsätta göra det under en lång tid framöver. Och jag hoppas att thesoulpharmacy kan fortsätta växa med oss alla som har någon form av resa att göra. Oavsett om det är en tydligt utstakad resa mot ett mer magiskt liv, en försiktig resa mot stressfrihet eller en spänningens resa av ren nyfikenhet så hoppas jag att vi kan följa varandra och stötta varandra längst vägen.Ebba

Grundare av thesoulpharmacy