• Fri frakt vid beställningar över 999:-

Uppdaterades senast 2020-07-22

livesales på instagram och hur det fungerar!


Innan denna webbshoppen lanserades så startades företaget och varumärket thesoulpharmacy genom enbart sociala medier. Främst Instagram. På Instagram finns det en funktion som heter livesändning och där vågade jag till slut köra en livesale och oj så bra det gick! 

Jag kunde visa kristaller ni verkligen ville se och jag kunde ge er kort information om kristallernas egenskaper. Ni kunde connecta och claima - precis den där - kristallen direkt under liven och responsen från er soul babes va helt fantastisk! Jag verkligen älskar att sitta i liven med er!

Jag älskade det så mycket att jag inte ville sluta med dem fastän jag byggde webbshoppen - som nu är den primära platsen för försäljningen av mina magiska kristaller - och fram växte 

SOULBOXEN

SOULBOXEN är ett sätt för mig att administrera mina livesales. När du gör en claim på mina livesändningar tilldelas du ett nummer. Det är numret på din unika SOULBOX som jag kommer att lägga upp på webbshoppen. 

Därifrån kan du tryggt, smidigt och enkelt sen betala din SOULBOX (skriv ditt användarnamn som meddelande i kassan) och jag får både all information jag behöver samlad på ett ställe samt en notis om att betalningen är lagd. Allt som behövs för att skyndsamt kunna posta din beställning. 


Fastän webbshoppen kommer att vara den primära försäljningskanalen så kommer det, i mina livesales, visas rykande heta nyheter - innan de dyker upp här - eller riktigt unika exemplar det bara finns en, eller ett fåtal, av. Liven kommer också präglas av en hel del fin, fina erbjudanden. Därför tycker jag att du ska se till att du följer thesoulpharmacy på Instagram om du inte redan gör det och hänga med på en livesale och starta din helt egna SOULBOX!