Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

soul warrior


Soul warriors är förädlade krukor. De är magiskt skapat återbruk och de är proppfulla med kärlek och energi för att påminna dig om du är en urkraft!

De är alla one of a kind och det förekommer ojämnheter - vilket är helt normalt och alla gudinnor är alldeles perfekta precis som dem är; ojämnheter till trots precis som du och jag i våra egna kroppar! Det är ju ändå våra ojämnheter som gör oss unika. 


Dessa gudinnor är skapade av lufttorkande lera ovanpå krukor, glas, ljuslyktor, lampor etc. som fyndats av Matilda secondhand. Matilda ser den färdiga gudinnan redan i secondhand butikerna och handlar alla grunder intuitivt vilket gör att storlekarna varierar. Eftersom gudinnorna skapas på grunddelar är din soul warrior mycket mer hållbar än många andra hantverk skapade av enbart lufttorkande lera. 


Trots det skall din soul warrior behandlas för det konstverk hon är. Hon tål vatten men skall inte diskas varken för hand eller i diskmaskin. Hon ska varsamt torkas av med en lätt fuktad trasa. Hur går skapandeprocessen till?  
Utöver att självklart diska alla secondhandköpta grunddelar börjar Matilda med att rena allt med salvia. I lägenheten i Helsingborg sätter hon på healande musik och ljudfrekvenser som jobbar på hjärtchakrat för att vibrera så högt hon kan under skapandeprocessen. Hon utrustar sig med en extra dos tålamod för att inte påskynda någonting och hennes flinka fingrar formar sedan gudinnan och bäddar intuitivt in kristallerna i leran. Alla soul warriors kommer därför att vara helt unika.


Sedan lufttorkar alla krukorna innan de får ett par lager med skyddande lack. 


Slutligen boostar Matilda varje gudinna med palo santo för att var och en av dem ska dra till sig positiv energi. 


För oss båda är det viktigt att värna om moder jord och därför försöker Matilda att jobba så giftfritt och miljömässigt hållbart som möjligt. Det är därför alla gudinnor och alla produkter som tillkommer för att skapa gudinnorna helt giftfria,  gjorda på återbruk och/eller miljövänliga resurser och allting är etiskt framtaget.