• OBSERVERA - ordrar lagda från och med den 2 juli 2021 skickas först i mitten av augusti!
Fri frakt vid 999:- / Livesändningar / Möjligt att besöka vinden

Hur väljer jag mina kristaller?


När du ska välja dina kristaller kan du gå tillväga på olika sätt.

Jag själv brukar välja mina kristaller intuitivt och det är även det sättet jag främst rekommenderar till andra som ska välja sina. Vi bör faktiskt alltid vända oss till vår intuition först. Oavsett om det gäller stora målsättningar med snäva deadlines eller en dejt som får dig att känna dig både glad och upphetsat men samtidigt orolig för det okända bör vi stanna upp och fråga oss själva; vad är det du vill egentligen? 

 

När jag väljer mina kristaller intuitivt innebär det att jag söker en connection - någonting som fångar min uppmärksamhet. När jag känner en dragning så vet jag - den kristallen är menad för mig och den vill säga mig någonting. 

När jag sedan har läst på om kristallens egenskaper har jag alltid fått gåshud. Det har varit så slående bra - precis det jag behöver extra stöd inom är vad som kommit min väg. Det har skett med rosenkvartsen - som påminner mig om att ha compassion mot mig själv, citrinen - som kastade sig i min famn när jag behövde en extra boost av självförtroende och med min bärnsten - som ska hjälpa mig att hantera stress och negativa personers projekteringar. 

Det ÄR magi att välja sin kristall intuitivt. Prova - och se vad universum har att säger dig. 


Psst..! Det är möjligt att välja intuitivt även online. Jag har vid många tillfällen fått en connection till en bild på en kristall och jag har då haft tillit till att universum kommer skicka den kristallen som är ämnad för mig av just den sorten. 


Men man kan också välja sin kristall efter just dess egenskaper. Om det är så att behöver extra stöd i att driva projekt framåt kanske du behöver en blomsteragat. Om du behöver landa i dig själv för att du just nu känner dig extra splittrad kanske du är i behov av en rökkvarts eller en hematit. Behöver du lite stöd i att skapa de bästa förutsättningarna du kan för en god nattsömn kanske du behöver investera i en blå kalcit och/eller en ametist.


Använd din instinkt. Klicka din omkring bland thesoulpharmacy´s produkter och se vad som fångar din uppmärksamhet eller sök efter det som inspirerar dig, bekymrar dig, det du vill läka eller stärka. 


Hur du än väljer att gå tillväga när du köper dina kristaller så önskar jag att du har tillförlit. Lita på att universum kommer att para ihop dig med just din kristall. De kristaller som man inte kan välja just - den där - speciella av här hos thesoulpharmacy plockas slumpmässigt av mig. Jag gör mitt absolut bästa att välja en riktigt bra kristall och inspekterar alla jag packar. 

 

Är det ändå så att du också gärna vill testa på att få en connection genom att se just din kristall så håll utkik på vår Instagram sida där jag emellanåt håller i livesales. Dessa kommer dock inte bestå av hela sortimentet utan kan bestå av kristaller som det finns enstaka kvar av eller varför inte ibland nyheter. Ibland kommer det också att finnas möjligheter för mig att ta önskemål - så tveka inte på att ställa frågan i en live om det är något särskilt du vill se!

 

Happy shopping!