• Livesändningar varje tisdag kl 20:00 / Besök vinden
Fri frakt vid 999:-

Hänge, bildjaspis

  • 79 kr

Bildjaspis (landskapsjaspis), hängeChakra; basEgenskap; inre resor, högre energiplanBildjaspis eller landskapsjaspis som den också kallas sägs besitta feminina

I lager

Bildjaspis (landskapsjaspis), hänge

Chakra; bas
Egenskap; inre resor, högre energiplan

Bildjaspis eller landskapsjaspis som den också kallas sägs besitta feminina energier som endast kan beskrivas som gudinneenergier. Det sägs att man får tillgång till dessa energier genom stillsamma inre resor. Namnet har den fått för sitt utseendes skull då varje liten sten liknar ett landskap - som en berg och dalbetäckt öken. 

När vi mediterar med en bildjaspis hjälper den att ta fram de tankar, minnen och drömmar som ligger dolt för oss i vårt undermedvetna. Vi kan nå högre energiplan när vi gör inre resor med en bildjaspis - som också hjälper oss att se helheten som är universum. 


* Observera att kristallerna plockas slumpvis. De varierar i både utseende, färg, form och angiven storlek är därför ungefärlig. Detta innebär att kristallen just du får kan skilja sig från fotot. Kristaller är en naturprodukt och i dessa förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.