• Livesändningar varje tisdag kl 20:00 / Besök vinden
Fri frakt vid 999:-

BBC - Big, Bold but Calm mala

  • 1 495 kr

Malas har använts i tusentals år för meditation och manifestation. BBC är handknuten av karneol och aventurin och har en magisk agatskiva som avslut!


I lager

Meditationsmala 

Chakra: Alla
Egenskap: Balans, självkänsla, mod

Handknuten Mala av 108 st 6mm pärlor 

BBC - Big, Bold but Calm mala är en omsorgsfullt handknuten mala med 108 pärlor av Karneol och Aventurin, en rå Bergskristall och en big and bold agatskiva. Inget smycke är likt det andra.

Karneolen kommer jobba för att jorda och förankra dig i den nuvarande verkligheten samtidigt som den kommer främja positiva livsval och motivera dig att nå framgång. Karneolen hjälper dig att lita på dig själv och din egen perceptionsförmåga. Emotionellt kommer Karneolen ge dig ett starkt beskydd mot avundsjuka, raseri och avståndstagande. Den jobbar med att mildra vrede och ersätter emotionell negativitet med kärlek. 

Aventurin sägs kunna stärka vår beslutsamhet samtidigt som den verkar balanserande och lugnar känslor som ilska och irritation. Grön aventurin är en sten för hjärtchakrat och verkar läkande och tröstande samt gör det möjligt att leva i sitt eget hjärta. Aventurin gynnar egenskaper som medkänsla och empati samtidigt som den förstärker vår kreativitet. 

Bergskristall hjälper dig att se klart, den hjälper dig att ta reda på vilka ambitioner du har och vad som är viktigt för dig. Inom den andliga världen är bergkristallen känd för sin förstärkande effekt. Man kan kombinera den med andra kristaller och stenar för att förstärka dessa.


Mala är sanskrit och betyder radband och består av 108 pärlor och 1 gurupärla. Malas har inom traditioner som Buddhismen, Hinduismen och Yogan använts i tusentals år för meditation, manifestation och bön och fungerar traditionellt på det sättet att man längst med varje pärla upprepar sitt mantra, manifestation, bön eller positiva bekräftelse för att komma till ett mer lugnande, sammanlänkat och andligt tillstånd. 


* I kristaller förekommer det viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Priset avser malan på fotot.