• Fraktfritt inom Sverige vid ordrar över 999:-. Annars 59:- per ordertillfälle.

Trumlad Akvamarin

  • 100 kr

Akvamarin är kristallen du behöver om du vill ha stöd att övervinna rädslor inför att tala då den hjälper dig att formulera dig från ett högre medveta

I lager.

Akvamarin är kristallen du behöver om du vill ha stöd att övervinna rädslor inför att tala då den hjälper dig att formulera dig från ett högre medvetande och hjälper dig att formulera dig med tydlighet och övertygelse. I pressade situationer hjälper den dig att hålla tillbaka känslor så som ilska så att du kan uttrycka dina känslor på ett konstruktivt sätt. 

Akvamarinen stärker medkänslan för andra människor. Den hjälper dömande människor att vara mer toleranta och främjar måttlighet och att ta ansvar för för sina handlingar. 

Det är en perfekt sten att bära med sig om man kämpar med konfliktfyllda relationer då den främjar rättvist beteende och leder mot kompromisser i förhandlingar. Akvamarinen kan hjälpa två personer med olika livsstil att leva tillsammans i harmoni. 


Chakra: hals 


Storlek: ca 25-35g

* Observera att kristallerna plockas slumpvis och att de är en naturprodukt. Därför varierar de i både utseende, färg, form och storlek vilket kan innebär att kristallen just du får kan skilja sig från fotot. I kristaller förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.