• Livesändningar varje tisdag kl 20:00 / Besök vinden
Fri frakt vid 999:-

Fluorit grön, trumlade stenar

  • 70 kr

Grön fluorit, trumlade stenarFluoriten är känd för att låta energierna omkring dig flöda fritt. Flouriten stabiliserar och renar negativa energier från auran oc

I lager

Grön fluorit, trumlade stenar


Fluoriten är känd för att låta energierna omkring dig flöda fritt. Flouriten stabiliserar och renar negativa energier från auran och från våra chakran och är en fantastiskt inredningsdetalj i samtliga rum som också hjälper dig att lösa upp blockeringar. 

Det är en fantastisk kristall när det kommer till att skärpa koncentrationsförmågan och sinnet då flouriten förbinder sinnet med själen och stimulerar den logiska tankeprocessen; den ultimata stenen att bära med sig under tentan, viktiga möten på jobbet eller jobba med när du tar stora beslut. 


Fun fact: Flouriten är en perfekt sten att inreda barnens rum med då den sägs kunna skydda mot mardrömmar. Den är perfekt att jobba med när vi bryter dåliga vanor då den sägs kunna frigöra oss från missbrukets slaveri. 


* Observera att kristallerna plockas slumpvis. De varierar i både utseende, färg, form och angiven storlek är därför ungefärlig. Detta innebär att kristallen just du får kan skilja sig från fotot. Kristaller är en naturprodukt och i dessa förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.