• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16-19 & lör 12-15!
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

Dumpa din inre kritiker

  • 299 kr
  • 369 kr

Övervinn självkritik och välkomna självkärlek och empowerment med vårt unika "Dumpa Din Inre Kritiker" Kristallkit!

I lager.
Dela

"Dumpa Din Inre Kritiker" Kristallkit

Övervinn självkritik och välkomna en era av självkärlek och empowerment med vårt unika "Dumpa Din Inre Kritiker" Kristallkit. Varje kristall i detta handplockade set har valts för dess specifika förmåga att främja positivitet, självacceptans och personlig styrka. 


Upptäck Kraften i Dina Nya Kristaller:

  • Golden Healer: Din personliga källa till inre kraft och självvärde. Denna strålande kristall hjälper till att rensa blockeringar i ditt energifält, fylla dig med universell livsenergi och återställa en känsla av balans till ditt emotionella välbefinnande. Den startar din självläkningsprocess och stödjer dig att släppa taget om kritiska tankegångar.

  • Citrin: Skimrande med livets ljus, Citrin är här för att tända din inre gnista av glädje, optimism och skaparkraft. Den banar väg för positiva tankar, självtillit och motivation att förverkliga dina drömmar, fri från självkritikens kedjor.

  • Svart Turmalin: Din beskyddare mot negativitet och energitjuvar. Svart Turmalin är en mäktig allierad i att skapa ett skyddande sköld runt dig, för att jorda din energi och omvandla negativa tankemönster till en mer positiv och produktiv mentalitet.

  • Rosenkvarts: Hjärtats helare, Rosenkvarts omfamnar dig med ovillkorlig kärlek. Det mjukar upp ditt inre samtal, uppmuntrar självacceptans, self compassion och hjälper dig att bygga starka och kärleksfulla relationer med dig själv och andra.

  • Serpentin: Din guide till inre transformation och frigörelse från det förflutna. Serpentin stödjer emotionell läkning, hjälper dig att släppa taget om gamla vanor och öppnar upp för personlig utveckling och andlig tillväxt.

Hur kan du använda dina nya kristaller: 

Integrera dessa kraftfulla kristaller i din dagliga meditation, bär dem med dig för kontinuerligt stöd, eller placera dem i ditt hem för att skapa en helande och upplyftande miljö. De arbetar tillsammans för att skapa en kraftfull synergi som uppmuntrar till självreflektion, tillväxt och en djupare förståelse för ditt autentiska jag.

Varför Välja "Dumpa Din Inre Kritiker" Kristallkit?

I en värld där vi ständigt utmanas av externa förväntningar och inre tvivel, erbjuder detta kit en väg till frigörelse och självuppskattning. Det är dags att släppa taget om självkritiken som håller dig tillbaka och omfamna din sanna potential.

Börja din resa mot självkärlek och empowerment idag. "Dumpa Din Inre Kritiker" Kristallkit är mer än bara ett set med stenar; det är en investering i din personliga tillväxt och välbefinnande. Beställ ditt kit nu och ta det första steget mot en mer kärleksfull och accepterande relation med dig själv.


Kristallkit ger dig ett unikt paketpris på kristallerna mot deras styckpris om du skulle köpa de separat. Ett kristallkit har en unik intention satt i sig som är odelbart. 

* Observera att kristallerna plockas slumpvis och att de är en naturprodukt. Därför varierar de i både utseende, färg, form och storlek vilket kan innebär att kristallen just du får kan skilja sig från fotot. I kristaller förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.