• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16:30-19:00
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

Manifest Like a Goddess

  • 315 kr
  • 249 kr

De bästa kristallerna för manifestering! Väck den gudomliga kraften inom dig och manifestera av dina djupaste önskningar och mål.

I lager.
Dela

Förverkliga Dina Drömmar med "Manifestera Like a Goddess" Kristallkit

Vårt "Manifestera Like a Goddess" kristallkit är noggrant sammansatt för att väcka den gudomliga kraften inom dig och stödja din resa mot manifestering av dina djupaste önskningar och mål. Varje sten i detta kit har valts ut för dess unika förmåga att inspirera, balansera och förstärka din manifestationskraft.

Upptäck Kraften i Dina Kristaller:

  • Solsten: En strålande symbol för glädje och optimism, Solstenen är här för att lysa upp din väg och inspirera till positiva handlingar och inställningar.

  • Gul Aventurin: Denna lyckobringande sten ger mod och självförtroende, vilket är avgörande för att ta modiga steg mot dina drömmar.

  • Citrin: Känd som "handelsmannens sten", Citrin är en mästare på att attrahera överflöd och framgång, vilket gör den idealisk för att manifestera ekonomiskt välstånd och personlig framgång.

  • Golden Moonstone: Denna sten med sin mjuka och försiktiga energi hjälper dig att ansluta till din inre visdom och kraft, vilket underlättar personlig tillväxt och andlig utveckling.

  • Bergkristall: En universell energiförstärkare, Bergkristallen klarar och förstärker dina intentioner, och harmoniserar gruppen av kristaller för att maximera deras manifesteringseffekt.

Varför behöver du "Manifestera Like a Goddess" Kitet?

Detta kit är en kraftfull resurs för alla som vill ta sitt liv till nästa nivå genom att manifestera sina drömmar. Använd dessa kristaller för att sätta dina intentioner, under meditation eller bara ha dem i din närhet för att påminna dig om din inre styrka och förmåga att skapa förändring.

Framkalla din inre gudinna och börja din resa mot att leva livet du alltid har drömt om. Beställ ditt "Manifestera Like a Goddess" kristallkit idag och börja transformera dina drömmar till verklighet.


Kristallkit ger dig ett unikt paketpris på kristallerna mot deras styckpris om du skulle köpa de separat. Ett kristallkit har en unik intention satt i sig som är odelbart. 

* Observera att kristallerna plockas slumpvis och att de är en naturprodukt. Därför varierar de i både utseende, färg, form och storlek vilket kan innebär att kristallen just du får kan skilja sig från fotot. I kristaller förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.