• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16:30-19:00
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

Fynd Bergkristall, polerad kristallspets #D

  • 990 kr
  • 689 kr

Bergkristallspets #D! Bergkristall är en av de mest mångsidiga och kraftfulla kristallerna! Den förstärker energi och är mycket programmerbar!

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Bergkristall (clear quartz), polerad kristallspets

Egenskaper; healing, Klarhet
Chakra; alla

Observera att detta är en fyndspets - den är något chippad och säljs till 30%.

Bergkristall är en av de mest mångsidiga och kraftfulla kristallerna som naturen har att erbjuda. Denna extraordinära sten är känd för att vara en helare för alla ändamål och en förstärkare av all helande energi. Med en bergkristall är redo att för en resa mot klarhet, balans och upplysning. Låt oss dyka ner mer i Bergkristallens magiska betydelse;


Varför har du dragits till Bergkristall?

Att du har blivit dragen till bergkristallen är troligtvis för att du söker klarhet och insikt i ditt liv. Det är dags att se vissa saker från ett nytt perspektiv. Kanske behöver du ta dig i kragen och verkligen hålla "your eye on the Price" just precis nu!


Bergkristallens egenskaper;

Bergkristall, även känd som klar kvarts (clear quartz), är känd för sin unika förmåga att förstärka alla nivåer av helande energi. Därför är det en oumbärlig sten inom healing. Den sägs också vara väldigt effektiv för att lindra mängder olika åkommor, inklusive kronisk trötthet. Men bergkristallen är inte bara en helande sten; den ger oss också klarhet - på alla nivåer! Den hjälper dig att se klart och få klarhet i vilka ambitioner du har och vad som är viktigt för dig. Det är en oumbärlig följeslagare om du vill kommunicera med högre väsen så som guider eller stärka dina mediala förmågor - men också om du startar något nytt då den kan stödja dig att hålla kvar ditt fokus. Den arbetar på, och stimulerar, samtliga chakran och kan föra både kropp och sinne mot ett mer upplyst tillstånd. 


Bergkristallen är en känslomässigt neutral sten som reflekterar ditt nuvarande sinnestillstånd. Var medveten om dina tankar och intentioner, eftersom bergkristallen fungerar som en förstärkare av det du sänder ut - både bra och dåligt. Den bär nämligen alla energier inom sig och kan ofta uppvisa hela regnbågens färger när den hålls mot ljuset. Den är en möjligheternas sten då den är den mest effektiva receptorn för programmering. Så din bergkristall kommer avger de affirmationer du programmerar den med. Eftersom bergkristall är planetens mest kraftfulla förstärkare av energier fungerar den i perfekt harmoni med dina specifika behov. Den filtrerar bort distraktioner vid meditation. Med bergkristall kan du verkligen skapa den energi du faktiskt önskar och uppnå en djupare klarhet avseende dina ambitioner och värderingar.


Hur du använder din Bergkristall;

  • Under meditation; använd med fördel din bergkristall under meditation. Har du en spets kan du hålla den i din vänstra hand med spetsen inåt för att dra till dig god energi och med spetsen utåt för att frigöra oönskade energier. Filtrera bort all distraktion och uppnå klarhet i kropp och sinne!


  • På jobbet; Placera en bergkristall på ditt skrivbord som en påminnelse om ditt mål. Är du egen företagare? Tune in på ditt ledarskap och bli klar med vilka värderingar du har och vart fokus ska läggas. Styr sedan ditt företag med en klar bild och låt bergkristallen hjälpa dig att hålla ”your eye on the Price”!


  • Under ritualer; Eftersom den en sån förstärkare av energier och den mest programmerbara av kristaller är det verkligen en måste-ha sten vid alla dina ritualer! Detta eftersom att den fungerar som en förlängning av din intuition (varför inte arbeta med en bergkristall pendel eller kit för att höja din intuition?). 


Beställ din bergkristall nu och öppna dörren till klarhet, helande och outnyttjad potential i ditt liv!


Rena och ladda Bergkristall;

Du kan bland annat rena bergkristall med hjälp av Selenit, en salviabunt, andra rökelser eller vatten. Ladda kan du göra med hjälp av laddningsplattor, intentioner och månljus. Läs mer om att rena kristaller Här


Fun fact: Inom den andliga världen är bergkristallen känd för sin förstärkande effekt. Man kan kombinera den med andra kristaller och stenar för att förstärka dessa, men bergkristallen har även använts som förstärkare inom vetenskapen i vissa radioapparater och mobiltelefoner.


Höjd: 14 cm

* I kristaller förekommer det viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Priset avser kristallen på fotot.