• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16:30-19:00
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

Fynd Peach moonstone med rökkvarts, kristallspets

  • 399 kr
  • 279 kr

Peach moonstone med rökkvarts, polerad kristallspetsObservera att detta är en fyndspets - den är något chippad och säljs till 30% rabatt. WOW - en magisk f

I lager.
Dela

Peach moonstone med rökkvarts, polerad kristallspets

Observera att detta är en fyndspets - den är något chippad och säljs till 30% rabatt. 


WOW - en magisk fusion av den intuitiva månstenen och den grundande och beskyddande rökkvartsen! 

Månsten har starka förbindelser med månen och intuitionen och är kristallen för alla som vill börja om!

Peach Moonstone stödjer hjärtat genom att den lugnar oro och ångest och eftersom den skänker lättnad inför känslomässiga problem. Peach Moonstone får verkligen fram det bästa hos människor och sägs vara ett mycket effektivt känslomässigt stöd för intuitiva eller känsliga barn. 


Månsten har en feminin energi och sägs starkt påverka den kvinnliga reproduktionsförmågan och bärs därför fortfarande som talisman för fertilitet och kärlek. Månstenen sägs också kunna lindra mensrelaterat obehag och spänning. 


Rökkvartsen stödjer på samma sätt som bergkristallen stärker. Den grundar på ett tryggt och behagligt sätt samtidigt som den ger energi. Den renar dina energier och hjälper dig att få ett mer balanserat energiflöde. Rökkvartsen hjälper dig att förverkliga dina planer, drömmar och idéer genom att ge dig kraft, balans och lugn. Rökkvartsen förbättrar analysförmågan och kan lindra kommunikationssvårigheter, främja samarbeten och ta udden av grälen. 

En välplacerad Rökkvarts kan filtrera bort dålig stämning, klagomål, skvaller eller annat som dränerar vår styrka och entusiasm. Placerad i hallen skapar du skydd från negativa energier att ta sig in i ditt hem. 

Rökkvarts stärker kopplingen mellan dig och din partner oavsett kön och sägs kunna öka fertiliteten hos både män och kvinnor.Storlek ca 7-8cm

* I kristaller förekommer det viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Priset avser kristallen på fotot.