• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16:30-19:00
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

Fynd Rosa Turmalin, polerad kristallspets

  • 449 kr
  • 314 kr

Rosa turmalin, polerad kristallspetsObservera att detta är en fyndvara - spetsen är chippad. Säljs till 30%.Rosa turmalin kallas också för rubelit och är en myc

I lager.
Dela

Rosa turmalin, polerad kristallspets

Observera att detta är en fyndvara - spetsen är chippad. Säljs till 30%.

Rosa turmalin kallas också för rubelit och är en mycket positiv kristall som hjälper oss att öppna upp för universell kärlek. Kristallen sägs kunna stärka de som arbetar i hälsofrågor (människor, natur och djur) men kan även vara stödjande för den som aktivt arbetar med en egen hälsofråga. Den rosa turmalinen är ett gott känslomässigt stöd under övergångsperioden att lära sig leva med det som inte längre tjänar dig. Den ger oss kraft att bryta loss från destruktiva relationer och hjälper med läkning av gamla känslomässiga sår från t.ex barndomen.


* Observera att kristallerna plockas slumpvis och att de är en naturprodukt. Därför varierar de i både utseende, färg, form och storlek vilket kan innebär att kristallen just du får kan skilja sig från fotot. I kristaller förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.