• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16:30-19:00
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

Fynd Rosenkvarts, polerad kristallspets

  • 349 kr
  • 244 kr

Rosenkvarts, polerad kristallspetsObservera att detta är en fyndvara - spetsen har en chippad top och säljs till 30%Rosenkvartsen sägs ge lättnad, glädje och in

I lager.
Dela

Rosenkvarts, polerad kristallspets

Observera att detta är en fyndvara - spetsen har en chippad top och säljs till 30%

Rosenkvartsen sägs ge lättnad, glädje och inre frid. Rosenkvartsen ska hjälpa dig att känna dig bekväm med dig själv den används för att uppnå självacceptans och självkärlek. Genom att älska dig själv kan du sedan förmedla denna kärlek till de omkring dig. Den hjälper dig att vara genuin och spontan i dina kärleksyttringar. Den sägs även kunna attrahera din själsfrände.

Kristallspetsar kan användas på så sätt att du, under meditation håller den i din vänstra hand med spetsen inåt för att få god energi och med spetsen utåt för att göra dig av med oönskad energi.

Chakra: Hjärtchakra


Höjd: ca 8-10cm


* Observera att kristallerna plockas slumpvis och att de är en naturprodukt. Därför varierar de i både utseende, färg, form och storlek vilket kan innebär att kristallen just du får kan skilja sig från fotot. I kristaller förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.