• Kan du inte besöka butiken? Kika in på våra livesändningar på Instagram!
Fri frakt vid köp över 999:-

Reiki healing hos thesoulpharmacy

Välkommen till thesoulpharmacys magiska värld och till våra helt nya Reiki lördagar!

Vad är Reiki? 

Reiki är en healing-metod som funnits i 1000 år och är, precis som t.ex yoga eller massage, ett sätt för oss att nå djup avslappning för att må bättre. Ordet Reiki betyder universell livskraft och under en Reiki session ökar man på kroppens lyckohormon, oxytocin, och på så sätt ökar man på livskraften! Reiki healing är en behandling där healern, genom beröring (eller endast genom kontakt med din aura om det är mer bekvämt), kan komma åt dina emotionella, fysiska och mentala energier samtidigt som du kan komma i kontakt med ditt högre jag och inre vetande. 

Reiki har många fördelar. Du kan bland annat bli hjälpt med smärt- och stresslindring, en märkbart dämpande effekt av oro och ångestproblematik samt en förbättrad sömnkvalitet. 


Nu öppnar thesoulpharmacy upp för Reiki Saturdays; ett stående event i Solnas mest magiska butik (Uppfartsvägen 1) där du hittar kristaller för alla tillfällen, rökelser, solfångare och doftljus - och nu kommer alltså Leticia Sarosdi att finnas på plats varje lördag för att ge dig healing! 


Välj mellan 15 eller 30 minuters sittande behandling. 

15 minuter - 381:-

30 minuter - 543:-

Drop-in tider erbjuds i mån av tid - vill du säkra din healingstund behöver du boka plats. Bokning görs direkt med Leticia och du kan kontakta henne på Instagram; @leticiasarosdi eller genom att maila [email protected]