• Butiken i Solna är öppen ons-tors 16:30-19:00
Frakt 69:- Frifrakt över 1400:-

Fynd Ocean jaspis, polerad kristallspets

  • 449 kr
  • 299 kr

Ocean Jaspis Kristallspetsar. Kristallen har egenskaper som hindrar stress samt förbättrar tålamod och balans. Hitta din Ocean Jaspis idag!

I lager.
Dela

Ocean Jaspis, polerad kristallspets

Chakra: Hjärta och solar plexus
Egenskaper: Lindrar stress, främjar tålamod, balans och kärlek

Observera att detta är en fyndspets och att den är något ojämn i botten och säljes till 30% rabatt.


Upptäck den sällsynt vackra Ocean Jaspisen, vars unika cirklar och fläckar i en färgpalett av grönt, brunt, rött, gult, blåaktigt och vitt endast bryts i Madagaskar. Denna kristall bär med sig en energi som sägs vara fylld med positiva vibrationer och en förmåga att lyfta dig uppåt, bort från negativa känslor.


Varför har du dragits till ocean jaspis?

Att du du är här kan innebära att du står inför någon slags förändring eller att du är i behov av en kraftfull tröst genom stressande situationer. Det kan också vara så att du befinner dig på en lägre vibration än du önskar vara på och att du behöver öka din glädje och entusiasm för livet. 


Ocean jaspis egenskaper:

Ocean Jaspis är inte bara en vacker kristall - det är en beskyddande följeslagare, en vägvisare mot ökad självkännedom och stärkt självförtroende! Ocean jaspis finns även i den så kallade bubble jaspis eller orbikulära jaspisen. Ocean jaspiser omfamnar dig med sitt lugn, stödjer dig att frigöra emotionella blockeringar och släppa taget om ilska och frustration. Denna magiska sten är en nyckel till att öka din glädje och entusiasm för livet! 

Ocean jaspis är kristallen som stödjer dig i livets ebb och flod. Det är din guide på den spännande vägen framåt som är livet. Dess kraft är som en tröst under stressiga stunder, skänker dig lugn och balans när du behöver det som mest. Det är en sten som inte bara handlar om att se förändringar, utan att omfamna dem med tillförsikt och inre styrka. Ge dig själv gåvan av lugn och optimism med denna extraordinära sten vid din sida. Ocean jaspis lindrar stress och skänker ett lugn. 


Hur du kan använda din ocean jaspis: 

  • För dig i vårande ställning (yrkesmässigt eller som t.ex. förälder) hjälper den att känna både ansvar och empati utan att förlora distansen eller förmågan att förbli objektiv. 


  • Bär den med dig - i perioder då livet stormar likt en ocean kan ocean jaspisen stödja dig i tålamod och skänka en stor tröst under de mest stressande av prövningar. 


  • Det sägs att ocean jaspisen för in glädje i livet och hjälper till att släppa negativa tankar och energier - så använd den mer riktat i meditation eller i programmering för att ta del av dess verkliga kraft. 


Ladda och rena din ocean jaspis: 

Du kan bland annat rena din rökkvarts med hjälp av Selenit, en salviabunt, andra rökelser eller vatten. Ladda kan du göra med hjälp av laddningsplattor, intentioner och månljus. Läs mer om att rena kristaller Här


Höjd ca 9cm

* Observera att kristallerna plockas slumpvis och att de är en naturprodukt. Därför varierar de i både utseende, färg, form och storlek vilket kan innebär att kristallen just du får kan skilja sig från fotot. I kristaller förekommer det naturligt viss sprickbildning vilket ej innebär att varan är defekt, mindre vacker eller kraftfull.

Lita på att universum kommer sända dig just din kristall.