Råa kristaller, mineraler och ädelstenar


Självklart är ingen kristall den andra lik – men råa kristaller är säreget unika. De är helt obehandlade av människan och därför precis som när de formades av mother nature. Hur fascinerande är inte det? Det är väldigt ödmjukande att tänka att vår jord kan skapa dessa mineraler och ädelstenar; med alla sina starka färger och naturliga former. 

Det finns många som anser, och vittnar om, att råa kristaller har en högre och starkare vibration än kristaller som polerats och formats av människan. Hur vi upplever kristallernas energier är dock högst individuellt och råa är inte bättre för alla. Jag personligen älskar de råa och naturliga mineralerna då de påminner mig om att vi, precis som dem, är vackra i vårt naturliga tillstånd. Jag verkligen älskar det budskapet och de råa kristallerna hjälper mig att få en bättre, ärligare, kontakt med det väsen som är jag men också med vår jord.


Generellt avråds vi att göra kristallvatten eller elixir med råsten då de kan släppa ifrån sig små mängder metaller men det är ingen fara att vare sig hantera råa kristaller eller att meditera med dem.

Placera dina råa kristaller på utvalda positioner på kroppen och låt de boosta dig med sina starka energier och höga vibrationer.  


Hos thesoulpharmacy hittar du ett brett sortiment av råa kristaller, mineraler och ädelstenar.